Passie

Welkom op mijn website.

Sinds jaren heb ik iets met fotograferen. Dingen vastleggen met mijn camera. Op de een of andere manier boeit het mij mateloos. Hoe langer en hoe meer ik er mee bezig ben, hoe meer ik gepassioneerd raak door fotografie. Fotografie is echt mijn ‘ding’. Natuur, dieren en mensen zijn mijn grootste inspriratiebron. Fotografie combineer ik graag met mijn liefde voor reizen. Dit levert prachtige beelden op van de schoonheid van de natuur en alles wat daarin leeft. Dat probeer ik vast te leggen op mijn eigen manier. Ik word ook geïnspireerd door het werk van andere fotografen en kan er uren naar kijken. met regelmaat ga ik samen met andere fotografen op pad. Het maakt mij tot een betere fotograaf. De foto’s die ik maak worden geregeld bewonderd door mijn omgeving. Met deze website wil ik ook graag anderen deelgenoot maken van al hetgeen ik ervaar en vastleg met mijn camera. Mijn portfolio wordt met enige regelmaat aangepast, dus breng zeker nog eens een bezoekje aan mijn website. Naast deze website nodig ik u uit ook een kijkje te nemen op www.zeeuwsdna.com. Hier vindt u werk van mij in een heel ander genre en zeker net zo boeiend.

De camera’s waarmee ik fotografeer zijn de Nikon D4 en de Nikon D700  in combinatie met Nikkor lenzen 24-70 f/2.8, 70-200mm f/2.8G en 500mm f/4G.

Ik wens u veel plezier bij het bekijken van mijn website.

Met vriendelijke groet,

Scarlett Kwekkeboom-Janse