Foto kado

Foto kado! Mijn foto’s worden door veel mensen gewaardeerd. Fantastisch natuurlijk. De grootste waardering die ik krijg is als iemand ook daadwerkelijk een afdruk wilt om bijvoorbeeld aan de muur te hangen als schilderij of fotobehang. Er is ook vraag naar de tijdelijke huur van mijn foto’s door reisorganisaties, boekenwinkels of particulieren die het leuk vinden beelden te kunnen wisselen. Zowel kopen als huren van mijn foto’s is mogelijk. De beelden op mijn website zijn een selectie van de mogelijkheden en beschikbaar in verschillende formaten en materialen voor prints. Alle beelden zijn tevens¬†te bestellen als kussen (40×40) en als ansichtkaart.

kussensloop-excl-prijs
Wil je een foto aan een ander kado doen en je weet niet wat te kiezen, dan is het ook mogelijk een kadobon bij ons te bestellen.
Heb je interesse in de mogelijkheden of een vraag mail ons dan voor meer informatie: info@scarlett-fotografie.nl